دعوت كنندة بى عمل، چون تير انداز بدون كمان است.
مرکز جهانی اطلاع رسانی آل البیت

برگزیدگان دومین جشنواره رسانه‌های علوی معرفی شدند

منتخبین دومین جشنواره رسانه‌های علوی ویژه تولیدات دیجیتال طی مراسمی با حضور حجت الاسلام و المسلمین صدیقی در مجموعه فرهنگی یادمان شهدای انقلاب اسلامی تهران معرفی شدند و با اهدای جوایزی از آنها تقدیر به عمل آمد.

 به گزارش روابط عمومی مرکز فناوری اطلاعات و رسانه های دیجیتال، در اختتامیه دومین جشنواره رسانه های علوی، سید مرتضی موسویان، رئیس مرکز فناوری اطلاعات و رسانه های دیجیتال، به بیان چهار رویکرد موجود به فضای مجازی پرداخت و گفت: هم اکنون رویکردهای آسیبی، راهبردی، ابزاری و دو فضایی شدن وجود دارد و  این فضا ما را به سمتی می برد که اگر به سبک زندگی متناسب با آن نپردازیم همواره مجبور به انفعال هستیم.

موسویان با اشاره به دغدغه های مراجع تقلید از جمله آیت الله جوادی آملی و همچنین مقام معظم رهبری در رابطه با تولید محتویات مطلوب در فضای مجازی گفت: تا ١٥ سال آینده اگر نتوانیم حضور افراد را در فضای مجازی مدیریت کنیم با وارد شدن به فضای جدیدی که حتی نیازهای افراد را بر طرف می سازد عملا مدیریت ذهن را از دست خواهیم داد.

وی گفت: به جز آمریکا و چین که با مدیریت فضای مجازی می توانند هر اتفاقی را ثبت کنند کشور ثالثی این قدرت را ندارد اما با توجه به اهمیتی که در کشور برای این موضوع قایل شده ایم می توانیم از هم اکنون برای تولید محتوا و هدایت افکار عمومی در فضای مجازی گام برداریم و موفق شویم.

رئیس مرکز فناوری اطلاعات و رسانه های دیجیتال با اشاره به این نکته که در تمام تاریخ اسلام هیچ وقت چنین فضایی در اختیار مولدین نبوده که در لحظه واحد صحبت هایشان به همه جهان مخابره شود خاطرنشان کرد: حضرت آیت الله جوادی عاملی فضای مجازی را یک فرصت دانسته و مقام معظم رهبری از سال ها قبل در رابطه با مدیریت این فضا صحبت کرده اند که همین نشان می دهد که اگر به فرمایشات مسئولین بزرگوار توجه می شد اکنون در جایگاه بهتری قرار داشتیم هر چند که می توانیم با رهنمودهای مقام معظم رهبری به جایگاهی شایسته برسیم.

لطف الله سیاهکلی؛ عضو و مشاور شورای عالی فضای مجازی، نیز بیان کرد: در فضای مجازی شناخت آدمها بسیار راحت و آسان است چون در این فضا فرد خود اظهاری می نماید و با لایک و کلیک  چیزی را تایید و علاقه خود را ابراز می کند بنابراین  نیاز سنجی راحت تر می شود. در فضای مجازی باید تمرکز ما ابتدا بر نیاز سنجی مخاطب باشد و بعد از نیاز سنجی اقدام به تولید محتوا متناسب با نیاز مخاطب نماییم.

حجت الاسلام و المسلمین صدیقی در ادامه گفت: زبان امروز دنیا، زبان قضای مجازی و هنر است و ما نیز باید با زبان دنیای خودمان صحبت کنیم. وظیفه ما اقدام به تولید محتواهای دینی و غنی در فضای مجازی است تا طبق آیه قرآن با آمدن شبکه های نور در بین خانواده ها، ظلمت و شبکه های شرور فرصت کمتری برای ارائه ظهور و خودنمایی نمایند.

 

در پایان این مراسم از آثار و موسسه های زیر تقدیر به عمل آمد:

        

در بخش رسانه های برخط، اثر ابلاغ از  موسسه خادمین مکتب سرخ ، اثر بلاغه از مرکز اطلاع رسانی آل البیت  و اثر غدیرستان از  موسسه فرهنگی هنری غدیرستان کوثر نبی (ص) شایسته دریافت لوح و تندیس جشنواره شدند.

   

در بخش تلفن همراه ، اثر دُر نجف از موسسه تحقیقاتی حضرت ولیعصر (ص) شایسته دریافت تندیس ، اثر نهج البلاغه نور از مرکز تحقیقات کامپیوتری علوم اسلامی و اثر خطابه غدیر از موسسه فرهنگی هنری غدیرستان کوثر نبی (ص) شایسته تقدیر شدندو لوح جشنواره را دریافت کردند.

در بخش نرم افزارهای چند رسانه ای، اثر راهی به آسمان از موسسه نور راسخون شایسته دریافت تندیس جشنواره شد و  اثر غدیر تجلی گاه ولایت از موسسه تحقیقاتی حضرت ولیعصر (ص)، شایسته تقدیر شد و لوح جشنواره را دریافت کرد.

منبع: روابط عمومی مرکز فناوری اطلاعات و رسانه های دیجیتال