محفل نهج البلاغه خوانی در ۱۱۰مسجد استان سمنان برگزار می شود
شاهرود - مدیرکل تبلیغات اسلامی استان سمنان از برگزاری محفل نهج البلاغه در ۱۱۰مسجد استان خبر داد و گفت: این طرح از ابتدای ماه مبارک رمضان آغاز خواهد شد.
به گزارش خبرنگار مهر، حجت الاسلام علی شکری ظهر چهارشنبه در گردهمایی مبلغان مستقر و طرح هجرت استان سمنان، به میزبانی سالن جلسات راه آهن شمالشرق(۱) ضمن اشاره به لزوم برنامه ریزی مدون برای استفاده از ظرفیت های ماه مبارک رمضان، بیان داشت: با توجه به اهمیت این ماه مبارک، علاوه بر محافل انس با قرآن، محفل نهج البلاغه خوانی نیز در سطح استان اجرا می شود.
وی افزود: نهج البلاغه از کتب حکمتی دین مبین اسلام است که استفاده از حکمت های آن در زندگی امروزی آثار و برکات ویژه ای خواهد داشت لذا در طول ماه مبارک رمضان آئین نهج البلاغه خوانی در مساجد استان برگزار می شود.
رمضان فرصتی برای تبیین فرهنگ دینی
مدیرکل تبلیغات اسلامی استان سمنان با اشاره به دیگر برنامه های ویژه ایام ماه مبارک رمضان، خطاب به مبلغان مستقر در روستاها، گفت: برگزاری جلسات قرائت قرآن در کنار حلقه های تفسیر و نهج البلاغه می تواند در جذب جوانان به مفاهیم معنوی و فرهنگی مهم باشد.
شکری حضور در مسجد را یکی از ویژگی های مهم مبلغان دانست و ابراز داشت: مبلغان زمانی موفق هستند که در حوزه تبلیغی خود حضور مستمر داشته باشند و از سوی دیگر باید در نظر داشت که دیدار چهره به چهره با مردم می تواند نفوذ تبلیغ شعائر دینی را افزایش دهد.
وی افزود: مبلغان نقش ویژه ای در تبیین شعائر دینی به خصوص در جوامع روستایی و کوچک برعهده دارند لذا این رسالت مبلغان است که در تبیین احکام اسلامی و شعائر دینی اهتمام ویژه داشته باشند و برای تحقق این مهم باید ماه مبارک رمضان را فرصتی غنیمت برای برگزاری محافل انس با قرآن، قرائت ادعیه و تفسیر قرآن کریم دانست.
احکام تقلید مورد توجه مبلغان باشد
مدیرکل تبلیغات اسلامی استان سمنان، با اشاره به نقش مبلغان در تبیین سبک زندگی اسلامی در بین اقشار مختلف مردم، گفت: یکی از موارد مهمی که مبلغان می بایست در تبلیغشان به خصوص در ماه مبارک رمضان به آن توجه کنند، احکام ویژه تقلید است، امروزه موضوع تبلیغ به خصوص در بین نسل جوان به دغدغه تبدیل شده که باید احکام ویژه آن به خوبی برای مردم تبیین شود لیکن از مبلغان می خواهیم تا فرصت ماه ضیافت الله را غنیمت شمرده وبرای تبیین این موارد اقدام کنند.
شکری با بیان اینکه وظیفه و رسالت مبلغان ترویج احکام دینی است، ابراز داشت: ما انتظار داریم که مبلغان اعزامی از سوی اداره کل تبلیغات اسلامی استان سمنان به عنوان پیش نماز صرف مطرح نشوند و در همه ابعاد اجتماعی، مذهبی و فرهنگی روستا و یا محل استقرارشان تاثیرگذار باشند و از سوی دیگر هم روحانیان باید به تبلیغ چهره به چهره و حضور مستمر در مساجد اهتمام ویژه داشته باشند.
وی با تاکید بر اینکه امروز یکی از مواردی که باید مبلغان به آن بپردازند، مقوله ایثار و شهادت است، ادامه داد: امروز دفاع در جبهه های نبرد علیه تکفیری ها از موضوعاتی محسوب می شود که باید نسبت به آن عنایت ویژه داشت و اهداف دشمنان را از راه اندازی اینگونه جنگها بیان کرد.
در این دوره آموزشی ۴۰نفر از روحانیان و مبلغان استان سمنان حضور داشتند.